Close en Ticketmaster bundelen krachten

De koppeling van beide platformen brengt de organisator en haar bezoekers dichter bij elkaar. Close en Ticketmaster, wereldwijde marktleider op het gebied van ticketverkoop en één van de grootste e-commerce websites, werken samen om clients van Ticketmaster de beste digitale klantervaring te bieden.

Door de API-koppeling tussen Close en Ticketmaster kunnen bezoekers na aankoop van hun ticket alle eventinformatie terugvinden in de Close app, zodra de organisator hiervoor gekozen heeft. Met relevante content en berichten wordt de engagement voor, tijdens en na het event vergroot. Denk aan praktische informatie zoals hoe laat de deuren opengaan of waar je het beste kan parkeren. Maar ook aan amusement zoals exclusieve video’s, quizzen en merchandise.

Ticketmaster en Close samenwerking
Barry de Ruiter, Sr. Director Sales North West Europe Ticketmaster en Killiaan Toorenaar, CEO van Close

Kiliaan Toorenaar, CEO van Close: ‘De samenwerking met een partij als Ticketmaster is van grote waarde. Het zorgt ervoor dat we gezamenlijk de mogelijkheid bieden om iedere bezoeker te benaderen met unieke en persoonlijke informatie, up,- en cross-sell en interactieve surveys. Hierdoor kan men enerzijds de bezoekers te allen tijde goed informeren, en anderzijds een volledige beleving geven en de relatie met hen optimaliseren.’

Barry de Ruiter, Sr. Director Sales North West Europe van Ticketmaster: ‘Naast de effectieve manier van communiceren via bijvoorbeeld e-mail en social media willen we onze clients graag ook de mogelijkheid geven om via mobiele chatberichten met hun bezoekers te communiceren; zowel voor, tijdens als na het event. Dit kunnen zowel servicegerichte als commerciële berichten zijn. Dankzij de samenwerking met Close maakt Ticketmaster het mogelijk ook op deze manier te communiceren - geheel in de look-and-feel van het event.’

Scan the QR code to start the free Demo in the Close app. In case you don't have the app we will redirect you to the App store of your platform.
Want to know more first?
Get a free demo in the Close app. In case you don't have the app we will redirect you to the App store of your platform.
Start the Close demoCancel
Close Demo