2020 wordt het jaar van engagement én van Close

Het wordt voor de festival- en eventbranche, maar ook de markt van dagjes uit, steeds belangrijker om de klantreis te digitaliseren en end-to-end te denken. Vanaf het moment dat een ticket wordtgekocht totdat bezoekers na buiten lopen naar het even met een goodie bag. Want alleen op die manier krijg je het perfecte plaatje van een klant, kun je de beleving optimaliseren en engagement met de klant vergroten. De engagement-app Close, een bedrijf van ex-managers van onder meer Markplaats en zoekmachine Ilse, die in 2019 nog een investering kregen van 3 miljoen euro speelt handig op dit gat in.

Via deze app krijgen gebruikers, dus bezoekers van evenementen, per evenement een aparte omgeving te zien, waarin ze praktische informatie kunnen vinden, zoals de aanvangsttijden en mogelijkheden voor ov. Ook biedt de app voor- en napret voor bezoekers, zoals de mogelijkheid te chatten met mede-concertgangers en het laten zien van video’s, polls en aanbiedingen. Organisatoren leren er – AVG-proof – door wie hun bezoekers nu eigenlijk zijn.

Lees de rest van het artikel hier.

Scan the QR code to start the free Demo in the Close app. In case you don't have the app we will redirect you to the App store of your platform.
Want to know more first?
Get a free demo in the Close app. In case you don't have the app we will redirect you to the App store of your platform.
Start the Close demoCancel
Close Demo